Free Classifieds Biz

Evropska unija, kroz Program pomoći područjima pogođenim poplavama i nepogodama 2014. godine, pomaže oporavak malih poljoprivrednih domaćinstava, kroz projekat koji sprovodi Organizacija za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija - FAO. Predstavnici poljoprivrednih domaćinstava oštećenih u tim poplavama koji se do sada nisu prijavljivali za ovu pomoć, a prijavili su štetu komisiji u 2014. god. imaju još jednu šansu da se prijave da bi postali potencijalni korisnici.

Potrebno je da popune prijavni formular koji mogu preuzeti i popunjen predate predsedniku mesne zajednice u svom mestu ili u kancelariju br.73 Opštinske uprave opštine Negotin.

Pomoć Evropske unije je, kroz ovaj program, do sada dobilo više od 34,000 poljoprivrednih domaćinstava u Srbiji, koja su pretrpela štetu u poplavama i nepogodama 2014. godine.

Podnošenje prijava počinje 28. novembra i završava se 7. decembra 2016.

Za dodatne informacije obratite se Odeljenju za društvene delatnosti, privredu I razvoj, opštinske uprave opštine Negotin. ( br. Telefona 019/544-000 lok.128 i lok.158 ).

Projekat pomoći poljoprivrednicima finansira Evropska unija, a sprovodi Organizacija za poljoprivredu i hranu Ujedinjenih nacija FAO.

Suplementi SRB