foto1
Spomenik Đorđu Stanojeviću
foto1
Spomenik Stevanu Stojanoviću Mokranjcu
foto1
Muzej Hajduk Veljka (Todorčetov konak)
foto1
Dom kulture "Stevan Mokranjac"
foto1
Spomenik Hajduk Veljku Petroviću
Negotin Cafe je stranica rođena 17. maja 2006. godine sa namerom da na jednom mestu okupi Negotince, Negotinke i one koji vole Negotin, radi druženja i održavanja kontakta, takođe da oni koji su otišli u "beli svet" ostanu informisani o dešavanjima u svom gradu.Negotin Cafe

Negotin Cafe

Mesto gde svraćaju Negotinci, Negotinke i oni koji vole Negotin

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Privremeni organ Opštine Negotin na sedmoj sednici održanoj danas, nakon razmatranja, usvojio je Odluku o budžetu za 2018. godinu. Budžet je predviđen u iznosu od 1.378.058.000 dinara iz izvora 01, a iz ostalih izvora 424.787.000 dinara, što znači da je ukupan budžet predviđen u iznosu od 1.802.845.000 dinara. Reč je o programskom budžetu koji predviđa ulaganja u osnovna sredstva i investicije 286.143.000 dinara iz tekućih prihoda i 253.517.000 iz drugih izvora.

Novina je da je obaveza budžeta da se usluge boravka dece u predškolskim ustanovama uplaćuju u budžet Opštine i da od sledeće godine PU „Pčelica“ nema sopstvene prihode.

Na sedmoj sednici usvojena je i Odluka o načinu utvrđivanja naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine za 2018.godinu na teritoriji opštine Negotin. Ovom odlukom naknada za zaštitu i unapređenje životne sredine za sledeću godinu se zadržava u istom iznosu kao 2017. godine.

Na današnjoj sednici nakon razmatranja usvojena je Odluka o kućnom redu u stambenim i stambeno-poslovnim zgradama na teritoriji opštine Negotin, Odluka o utvrđivanju minimalne naknade za tekuće održavanje zgrada i naknade za rad prinudnog profesionalnog upravnika. Utvrđen je i predlog Odluke o davanju naziva novim ulicama koji će biti upućen na odobrenje Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave. Članovi privremenog organa su usvojili rešenja o izmeni rešenja o imenovanju članova školskih odbora Tehničke škole i OŠ „Stevan Mokranjac i doneli odluku o davanju novogodišnjih poklona deci zaposlenih u organima Opštine Negotin.


Izvor: Negotin.rs

Free Classifieds

Parfemi SRB - Amazon Cosmetics
Display Pagerank