Free Classifieds Biz

Na Rogljevačkim pivnicama u subotu, 4. septembra, održaće se tradicionalna manifestacija "Krajinska berba". Program počinje obilaskom rogljevačkih vinograda, branjem i gaženjem grožđa, a zatim i proglašenjem najlepše beračice. Uz bogat kulturno-umetnički program, biće i bogata trpeza nakon programa u pivnici Radosavljević, a mesta su ograničena, pa je potrebna i rezervacija.

Prevoz do Rogljevačkih pivnica je organizovan i besplatan. Sastanak je ispred Pedagoške akademije u Negotinu u 15 časova.

Program počinje u 16 časova obilaskom rogljevačkih vinograda, branjem i gaženjem grožđa, a zatim i proglašenjem najlepše beračice i dodelom nagrada. Nagrade su:
1. mesto - 7 dana more, banja ili planina;
2. mesto - 5 dana more, banja ili planina;
a destinaciju biraju same pobednice;
3 mesto - nakit.

U kulturno-umetničkom programu učestvuju:
Gradski ansambl Zora iz Zajecara,
Sekcija Roma Zaječar,
AKUD Floričika iz Jabukovca,
Etno grupa Marinjika iz Negotina
i profesorka srpskog jezika Vesna Stanković koja će kazivati zdravicu.

Od 20 časova biće koncert Biljane Krstić i Bistrik benda, dok će u 21:30 nastupiti Duvački orkestar Zlatni prsti, učesnik Guče, iz Knjaževca.

Nakon kulturno-umetničkog programa i koncerata zabava će se nastaviti u pivnici Radosavljević, uz akustični bend Le Bonens i uživanju u čaroliji tradicionalnih ukusa hrane i vrhunskih vina. Rezervacije su u obavezne, jer su mesta ograničena.

Broj telefona za prijave za najlepšu beračicu, kao i za rezervacije mesta na večeri je 060/459-9464.

Suplementi SRB