Policija intenzivno radi na rasvetljavanju jučerašnje tragedije u zaseoku između Jabukovca i Vratne u kojoj su četiri osobe izgubile život. Tela stradalih pronađena su u dvorištu na imanju porodice Kazimirović.

Pronađena su tela poljoprivrednika Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić i sestričine Dragane. Na mestu zločina nije pronađeno oružje, što ukazuje na to da nisu u pitanju ubistvo i samoubistvo. Prema nezvaničnim informacijama, ubistva su počinjena pištoljem. Policija je blokirala Jabukovac i pokušava da otkrije ko stoji iza ovog monstruoznog zločina.

Direktor policije Vladimira Rebić rekao je za RTS da policija intenzivno radi na otkrivanju jednog ili više počinilaca ubistva.

"U ovom trenutku nismo sigurni ni kada se ubistvo desilo, zato što je to selo koje je zabačeno od glavnih puteva", rekao je Rebić.

Prema njegovim rečima, procena je da su gotovo dva dana prošla od ubistva do trenutka kada ih je slučajni prolaznik pronašao.

Policija i nadležno tužilaštvo intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti i pronalaženju tragova.

"Ja se nadam da ćemo ovo ubistvo brzo rešiti, naša statistika je veoma pozitivna po pitanju rasvetljavanja krivičnih dela ubistava i kreće se više od 95 odsto, tako da verujem da ćemo i ovog puta biti na visini zadatka", rekao je Rebić.